2015. október 03. 23:48 - Lang Zoltán

A magyar klubok bajnoki nézettsége 2015.09.30-ig

klub_hazai_150930

2015/16-os szezonban 72 egyesület játszott már hazai bajnoki mérkőzést. A kosárlabda bajnokság csak októberben kezdődik. A vízilabda csapatok közül még nem mindenki játszott hazai meccset.

A listán szereplő csapatok első harmadában az figyelhető meg, hogy aki a tavalyi átlagnézőszámát bővíteni tudta az előre lépett, aki 100% alatt teljesített az hátrébb csúszott a ranglistán. A Ferencvárosnál és a DVTK-nál ugyan csökkent a nézőszám, de megtartották első helyüket. Az első tízben előre léptek, akik lejátszották az FTC-vel a hazai meccsüket, ez alól kivételek az utóbbi két év bajnokai (DVSC-TEVA, Videoton FC), mert hiába vendégeskedett ott a listavezető ez több nézőt nem hozott a stadionjaikba.

A részletes tábla az eddig hazai bajnoki meccset játszó egyesületet tartalmazza.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstatisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr228055648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása